O podea caldă pentru orice situație.

Eficiență și
confort la
fiecare nivel.

Cu încălzirea prin pardoseală, căldura este eliberată imediat, astfel încât camera să fie încălzită mai uniform și vizibil mai rapid. Încălzirea tradițională prin convecție doar încălzește aerul. Aerul cald are proprietatea că se ridică, astfel încât temperatura din apropierea tavanului este semnificativ mai mare decât cea din apropierea podelei. Rezultatul: picioarele reci și capul cald. 

Temperatură mai scăzută

Încălzirea în pardoseală oferă un confort enorm la o temperatură mai scăzută. Prin setarea temperaturii de reducere a sistemului la maximum 5 o C sub temperatura de încălzire, căldura rămâne în masa podelei. Apoi costă mai puțină energie pentru a aduce sistemul la temperatură din nou în loc să se răcească mai mult podeaua de fiecare dată. Nu doar temperatura este mai scăzută, ci și factura ta de energie!

Izolarea este cheia

Un sistem care funcționează corect depinde în mare măsură de valoarea izolației casei tale. Aplicând mai întâi o bună izolație, limitați pierderile de căldură în jos. Ca urmare, podeaua reține căldura mai mult timp. Încălzirea în pardoseală funcționează pur și simplu mai eficient cu o pardoseală bine izolată.

„O bună izolare este
cheia unui sistem care funcționează eficient.”

Tranziția energetică

Trecem rapid de la gaze la surse de energie durabile. Inovația în acest domeniu se mișcă rapid, dar abia am început. Fie că este vorba despre renovarea unei case vechi sau complet nouă care urmează să fie construită; sistemele noastre sunt deja pregătite pentru viitor pentru a oferi confort maxim pentru situația dumneavoastră, acum și în viitor.

O casă durabilă

În multe situații este posibil să se instaleze încălzire prin pardoseală ca unică sursă de căldură (încălzire principală). Dacă valoarea izolației casei nu este suficientă, de exemplu într-o casă mai veche, se poate obține totuși un randament ridicat de căldură cu izolație suplimentară și posibila instalare de încălzire pe perete.

Întotdeauna un sistem potrivit

Alegerea încălzirii prin pardoseală potrivită pentru situația dvs. este simplă. O cerere de încălzire poate fi împărțită cu ușurință în 3 categorii: Construcție nouă, Renovare sau Construcție uscată.

Noile sisteme de construcție pot fi instalate direct în șapa de ciment. Ca rezultat, mai multă masă poate fi încălzită, iar emisia de căldură este optimă. În renovări, este important ca sistemele să poată fi aplicate fără intervenții de anvergură (cum ar fi lucrări de frezare). Înălțimea minimă de instalare a acestor sisteme înseamnă că pot fi instalate pe o podea existentă și chiar în perete. Pardoselile din lemn și laminat necesită sisteme care să mențină temperatura sub 28 o C în legătură cu funcționarea (naturală) a acestor tipuri de pardoseli.

Descărcați aici ajutorul de selecție pentru a determina sistemul potrivit pentru situația dvs.

RENOVARE

MAGNUM Mat

Covorașul MAGNUM este un covoraș unic pentru încălzire prin pardoseală. Sistemul a fost dezvoltat pentru a putea instala încălzirea prin pardoseală peste o pardoseală de gresie existentă sau pe o pardoseală finisată care a fost deja instalată.

MAGNUM SlimFit

Cu o înălțime de construcție de la 12 mm, MAGNUM SlimFit este unul dintre cele mai subțiri sisteme de acest gen și poate fi încorporat cu ușurință în stratul de nivelare sau stuc. Acest sistem este extrem de potrivit pentru proiecte de renovare.

CONSTRUCTIE NOUA

Cablu MAGNUM

Special dezvoltat pentru instalare pe șape de ciment. Distanța reciprocă a cablurilor determină puterea pe m 2 . Alegeți mai multă putere (răspuns mai rapid, temperaturi mai ridicate) sau mai puțină putere (temperaturi constante sau scăzute).

Tub MAGNUM

Această conductă de încălzire prin pardoseală cu 5 straturi este produsă în propria noastră fabrică. Acest tub etanș la difuzie poate fi prelucrat în diferite moduri și are o durată de viață de cel puțin 50 de ani. Conducta de incalzire in pardoseala MAGNUM Tube este realizata dintr-un PE-RT tip I.

Sistem Tracker

In acest mod de instalare a incalzirii in pardoseala, tevile sunt atasate de placi termoizolante de 20 sau 30 mm grosime folosind Tackerite. Acest sistem este ideal dacă doriți să asigurați o suprafață mare cu încălzire prin pardoseală și izolație prin pardoseală.

Placi cu nuturi MAGNUM

Special conceput pentru a simplifica pregătirea podelei pentru instalarea conductelor de încălzire, reducând timpul de instalare. De asemenea, plăcile cu capse fac posibilă atașarea conductelor de încălzire prin pardoseală într-un mod rapid și ușor.

CONSTRUCTIE

Folie MAGNUM

Folia de incalzire MAGNUM Foil poate fi folosita direct sub lemn, parchet sau laminat. Acest sistem de încălzire prin pardoseală subțire (doar 0,3 mm!) este controlat de un termostat digital cu ceas cu senzor de pardoseală.

MAGNUM HeatBoard E

Un sistem electric de 12 mm care poate fi folosit direct sub lemn, parchet sau laminat. Plăcile de sistem pot fi asamblate ca niște piese de puzzle, după care cablul HeatBoard este prins în canalele de cablu.

MAGNUM HeatBoard W

Un sistem pe bază de apă de 18 mm care poate fi folosit direct sub lemn, parchet sau laminat. Plăcile de sistem pot fi asamblate ca niște piese de puzzle, după care tubul este prins în canalele de cablu.

MAGNUM DryFloor

MAGNUM DryFloor poate fi folosit direct sub podele flotante din lemn, parchet sau laminat. Profilele Omega din aluminiu împrăștie căldura pe suprafața podelei și sunt așezate în plăcile izolatoare de gips-carton.

primetelefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank telefon contact DIGI Contact Eon Romania Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Reclamatii eMag Telefon ING Bank Sarcina, bebelusi si copii termoconvector portabil cu ulei Fibaro Shop

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
CHAT ONLINE
Buna, numele meu este Beatrice si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre produsele comercializate. Cum te pot ajuta?