TERMOSTATE

Programarea MRC prin intermediul aplicației:

 • Du-te la roata din stânga jos.
 • Alegeți „Program”
 • Alegeți numărul de perioade (Numărul de perioade alese este același pentru toate zilele!)
 • Selectați zilele (de exemplu, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri) pe care doriți să le ajustați (punctele devin galbene).
 • Setați timpii și temperatura dorite, nu trebuie să confirmați nimic.
 • Notă: punctele devin întotdeauna gri după programare.
 • Repetați acest lucru pentru zilele care nu au fost încă setate (în acest exemplu Sat și Sun).
 • Setați timpii și temperatura dorite, nu trebuie să confirmați nimic.

Pentru a vizualiza orele și temperatura setate în aplicație:

 • Alegeți 1 zi, apoi puteți vedea orele stabilite pentru ziua respectivă. O prezentare săptămânală poate fi consultată numai pe termostat prin MENU > Programare. Aici puteți vedea acum toate orele stabilite în prezentarea generală.

Pentru a programa MRC prin termostat:

 • Selectați MENU > Program > OK > „Suprascrieți programul anterior?” > OK
 • Alegeți numărul de perioade (Numărul de perioade alese este același pentru toate zilele!)
 • Selectați zilele (de exemplu, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri) pe care doriți să le ajustați (punctele devin galbene).
 • Setați orele și temperatura dorite și confirmați de fiecare dată cu „SET”.
 • Zilele deja setate sunt afișate acum ca un punct negru cu un chenar galben.
 • Selectați zilele rămase (de exemplu, sâmbătă și duminică) pe care doriți să le ajustați (punctele devin galbene).
 • Setați orele și temperatura dorite și confirmați de fiecare dată cu „SET”.

Pentru a vizualiza timpii și temperatura setate prin termostat:

 • Selectați MENU > Program. Aici puteți vedea acum toate orele stabilite în prezentarea generală. Ieșiți din meniu cu tasta de întoarcere.

Puteți găsi manualele disponibile pentru termostatele noastre prin pagina de descărcare. Dacă termostatul dvs. (MAGNUM) nu este listat aici, puteți oricând trimite un e-mail cu o fotografie a termostatului la klimaincalzire@gmail.com cu întrebarea pentru manualul corect.

Toate termostatele MAGNUM sunt interschimbabile 1-la-1. Prin urmare, este posibil să înlocuiți vechiul termostat cu unul nou. Dacă senzorul de pardoseală instalat nu mai funcționează corect sau este defect, dorim să vă sfătuim să înlocuiți și senzorul de podea cu senzorul de podea furnizat împreună cu termostatul.

Verifica mai intai daca dispozitivul (smartphone/tableta) cu care vrei sa conectezi termostatul este conectat la reteaua WiFi si are o raza de actiune buna a retelei WiFi. În plus, verificați și dacă parola WiFi pe care o introduceți în aplicație este cea corectă. (aplicația nu va da o eroare dacă introduceți parola incorect). Termostatul nu se poate conecta la rețea dacă rețeaua are o frecvență de 5 GHz activată. Dacă acesta este cazul, vă puteți conecta la modemul rețelei dvs. și puteți opri frecvența de 5 Ghz (temporar). În mod normal, împerecherea va avea succes după aceasta. După ce conexiunea dintre termostat și aparat este reușită, puteți reactiva frecvența de 5 Ghz în modem.

Termostatele noastre comută 230V la încălzirea prin pardoseală. Atunci când încălzirea prin pardoseală instalată trebuie alimentată în acest mod, termostatele noastre pot fi conectate la sistem. Dorim să vă sfătuim să înlocuiți senzorul de podea cu senzorul de podea de la MAGNUM furnizat împreună cu termostatul.

În primul rând, se poate verifica dacă firele senzorului de pardoseală sunt conectate la punctele de conectare corespunzătoare corecte ale termostatului. Dacă acesta este conectat corect, atunci, după toate probabilitățile, senzorul de podea este defect și trebuie înlocuit. Pentru mai multe informații despre aceasta, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@manumheating.nl.

Senzorii noștri de podea NTC au o valoare de 12K. Acest lucru este, de asemenea, stabilit ca standard cu termostatele noastre pentru încălzirea electrică prin pardoseală. Excepția de la această regulă este termostatul Z-Wave, care include un senzor de podea NTC cu o valoare de 10K.

Întrebări tehnice

Este posibil să comutați mai multe sisteme pe un singur termostat, dacă doriți. Acest lucru se poate face prin ca firele de încălzire prin pardoseală ale ambelor sisteme să se asocieze în perete și conectându-le la termostat prin intermediul unor borne de sudură într-o cutie de încasări, după care un cablu de conectare poate merge la termostat și ambele sisteme pot fi pornit un termostat. Capacitatea maximă de conectare a termostatului este de 16 Amperi. Cu o sarcină conectată mai mare pe un termostat, trebuie instalat un circuit releu. Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre aceasta, puteți trimite un e-mail la klimaincalzire@gmail.com

Cablul de încălzire (partea de încălzire a cablului) nu trebuie întrerupt în niciun caz. Pentru mai multe informații, consultați instrucțiunile de instalare pentru încălzirea în pardoseală.

Contactați instalatorul dvs. În momentul în care este prezent cu un multimetru, putem fi contactați telefonic în timpul programului de lucru pentru a analiza mai atent situația.

Cereri comerciale

Telecomanda MAGNUM în alb (alb polar (RAL 9010)) este furnizată standard cu seturile noastre electrice de încălzire prin pardoseală. Daca doriti S-Control (termostat analog) sau Telecomanda in varianta neagra (Graphite black – RAL 9011), puteti achizitiona un covor separat + termostat separat. Puteți găsi numerele de articol corespunzătoare pentru aceasta în lista noastră de prețuri sau le puteți solicita de la furnizorul dumneavoastră.

Produsele noastre sunt disponibile numai prin instalatorul recunoscut E/W, specialist în baie, diverse magazine web sau Vânzări cu ridicata tehnică.

primetelefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank telefon contact DIGI Contact Eon Romania Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Best Hospitals in Chicago Reclamatii eMag Telefon ING Bank Sarcina, bebelusi si copii termoconvector portabil cu ulei Fibaro Shop

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
CHAT ONLINE
Buna, numele meu este Beatrice si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre produsele comercializate. Cum te pot ajuta?