Siguranța pe

primul loc.

Extrem de sigur

Siguranță, prevenire și continuitate sunt cuvintele cheie care justifică o investiție pentru construirea unei instalații fără îngheț.

În special pentru rampe la centre de distribuție, parcări, spitale, stații de pompieri, clădiri de birouri etc. Programul MAGNUM Outdoor vă oferă siguranță și fiabilitate la costuri minime de investiție, consum și întreținere.

Programul MAGNUM Trace oferă soluții totale pentru menținerea fără îngheț a țevilor (apă), jgheaburile și scurgerile. De asemenea, este disponibilă o bandă fără îngheț, gata de conectat, cu termostat încorporat.

Termostate E

Incalzire alee

Conceptul sofisticat de cabluri de încălzire, senzori și termostate asigură un răspuns adecvat tuturor condițiilor de iarnă. Cu sistemul MAGNUM Outdoor sunteți asigurat de o intrare sigură în orice moment!

PANGLICA ANTI-INGHET

Pentru a preveni deteriorarea conductelor de apă și a robinetelor din cauza înghețului, acestea sunt adesea închise iarna, astfel încât să nu poată fi folosite. Acest lucru poate fi prevenit cu ușurință prin instalarea unei panglici rezistente la îngheț de-a lungul conductei de apă.

Panglica MAGNUM Ideal fără îngheț este gata de conectare și este echipată cu control al temperaturii prin intermediul unui termostat bimetal. Panglica pornește automat când temperatura conductei este sub +5°C și se oprește la +13°C. 

Magnum Tracking

Spre deosebire de cablurile obișnuite de încălzire, cablurile MAGNUM Tracking sunt echipate cu circuite paralele. Aceasta înseamnă că puteți tăia cablul în orice punct fără a întrerupe circuitul. Datorită acestui circuit paralel, aceste cabluri sunt foarte ușor de instalat. Pot fi instalate liniar, spiralat sau suprapus.

Toate informațiile despre produse MAGNUM Tracking pot fi găsite în Catalogul nostru tehnic de produse de la pagina 104.

Sistemele MAGNUM Trace pot fi aplicate la:

  • Conducte de apa rece si calda
  • Jgheaburi
  • burlane
  • Dispune
  • Sisteme de stropire
  • Conducte de proces (industria alimentară)
primetelefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank telefon contact DIGI Contact Eon Romania Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Reclamatii eMag Telefon ING Bank Sarcina, bebelusi si copii termoconvector portabil cu ulei Fibaro Shop

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
CHAT ONLINE
Buna, numele meu este Beatrice si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre produsele comercializate. Cum te pot ajuta?