Termeni si conditii

Termeni și condiții pentru website-ul oferta.magnumheating-romania.ro

Ultima actualizare: 09/06/2023

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul oferta.magnumheating-romania.ro (denumit în continuare „Website-ul”). Utilizarea Website-ului implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

  1. Informații despre firmă Website-ul oferta.magnumheating-romania.ro este deținut și operat de SC Magnum Heating SRL, înregistrată sub numărul de identificare fiscală RO33404978 și înscrisă la Registrul Comerțului sub numărul J40/8589/2014. Sediul social al firmei este situat la adresa: Intrarea Invingatorilor, nr. 27A, București.
  2. Utilizarea Website-ului 2.1 Accesul și utilizarea Website-ului sunt permise doar în scopuri legale și conforme cu acești termeni și condiții. 2.2 Nu veți utiliza Website-ul în niciun fel care ar putea afecta funcționarea acestuia sau care ar putea cauza daune, perturbări sau restricții de acces la Website sau la alte resurse conexe. 2.3 Nu veți utiliza Website-ul pentru a transmite sau distribui materiale care sunt ilegale, amenințătoare, defăimătoare, calomnioase, obscene, pornografice sau care încalcă în alt fel drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale terților. 2.4 Nu veți încerca să obțineți acces neautorizat la orice parte a Website-ului, la serverele pe care este găzduit sau la alte sisteme sau rețele conexe.
  3. Proprietatea intelectuală 3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe Website (inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, design, logo-uri, imagini, clipuri audio și video) sunt deținute de SC Magnum Heating SRL sau deținătorii săi de drept. 3.2 Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea sau utilizarea oricărui conținut sau material de pe Website fără acordul scris prealabil al SC Magnum Heating SRL.
  4. Limitarea răspunderii 4.1 SC Magnum Heating SRL depune eforturi rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe Website, însă nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul acestuia. 4.2 Utilizarea Website-ului se face pe propriul dumneavoastră risc. SC Magnum Heating SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Website-ului sau a informațiilor furnizate prin intermediul acestuia. 4.3 SC Magnum Heating SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau disponibilitatea site-urilor web terțe către care Website-ul poate conține linkuri.
  5. Confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal 5.1 Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul Website-ului se fac conform politicii de confidențialitate disponibile pe Website. 5.2 Prin utilizarea Website-ului, vă exprimați acordul cu privire la colectarea, utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu politica de confidențialitate.
  6. Modificări ale termenilor și condițiilor SC Magnum Heating SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a Website-ului după modificarea termenilor și condițiilor reprezintă acceptul dumneavoastră în mod neechivoc de a fi obligat de termenii și condițiile modificate.
  7. Legislație aplicabilă și jurisdicție Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația din România. Orice litigiu care rezultă sau este în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail] pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții.

Mulțumim pentru utilizarea Website-ului oferta.magnumheating-romania.ro!

primetelefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank telefon contact DIGI Contact Eon Romania Reclamatii eMag Telefon ING Bank Sarcina, bebelusi si copii termoconvector portabil cu ulei Fibaro Shop incalzitoare electrice cu convector

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
CHAT ONLINE
Buna, numele meu este Beatrice si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre produsele comercializate. Cum te pot ajuta?