Controlați-l
cu
precizie optimă .

Termostate pentru sisteme E&W.

Termostatele MAGNUM pot fi folosite în aproape orice situație. De la un simplu termostat pornit/oprit la un termostat WiFi inteligent care poate fi controlat chiar și cu vocea ta.

Produsele noastre sunt concepute pentru climatul extrem de variabil din Europa, unde temperatura exterioară poate fluctua foarte mult în câteva ore. Acest lucru necesită echipamente de control care reacţionează rapid şi precis. Termostatele noastre gândesc ei înșiși și calculează timpul necesar de încălzire și cantitatea de energie necesară pentru aceasta. 

Datorită controlului precis, un climat de locuit optim și confortabil este posibil peste tot. De asemenea, sistemele noastre pot fi conectate foarte ușor la sisteme de automatizare noi sau existente, astfel încât să nu vă mai faceți griji. Chiar dacă nu ești acasă.

Termostatele MAGNUM au fost dezvoltate intern și sunt printre cele mai fiabile de pe piața europeană.

Termostate E

MAGNUM-Remote-Control-display-options.png

Termostat Wi-Fi inteligent MAGNUM

Cel mai avansat termostat WiFi pentru încălzire electrică în pardoseală.

MAGNUM Z-Wave

Termostatul WiFi trebuie conectat la sistemele Z-Wave existente.

MAGNUM S-Control

Termostat simplu pornit/oprit cu control manual al temperaturii.

Termostatul W

MAGNUM_RZC-1024x1024.png

Controlul zonei de la distanță MAGNUM (fără fir)

Sistem wireless de control al zonei cu WiFi.

H64-1024x1024.png

MAGNUM H64 (cu fir) Q2-2022

Sistem de control al zonei cu fir cu funcționalitate WiFi.

primetelefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank telefon contact DIGI Contact Eon Romania Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Reclamatii eMag Telefon ING Bank Sarcina, bebelusi si copii termoconvector portabil cu ulei Fibaro Shop

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
1
CHAT ONLINE
Buna, numele meu este Beatrice si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre produsele comercializate. Cum te pot ajuta?